Vi venter på halltid!

utropstegnHei alle ivrige gymnaster og foresatte! Vi venter fortsatt på fordeling av halltid fra Lier Kommune. Når vi får det skjer følgende:

  1. Vi setter opp høstens partier
  2. Eksisterende medlemmer får fortrinnsrett innen en oppgitt dato. Datoen formidles tydelig i alle våre kanaler. Vi skal også flytte gymnaster til riktig parti, dvs fyller du 8 i år hopper du opp på aspirant, fyller du 10 år hopper du opp til rekrutt basis og fyller du 13 hopper du til junior basis. Alle får mail med beskjed om hvilke parti de flyttes til og mulighet til å endre/ avslå.
  3. De som står på venteliste for våren partier får tilbud om plass før nye medlemmer. Dette skjer per mail når eksisterende medlemmer er i orden.
  4. Når eksisterende medlemmer og vårens gymnaster på venteliste er på plass, da åpner vi påmeldingen for hele bygda. Dato for dette bil formidlet i alle våre kanaler.

telefon

Det hjelper ikke å ringe 🙂 Når vi har svar så legges det ut her på nettsiden og på fb.

Sommeravslutning 31.mai

sommerAlle partier har sommeravslutning 31. mai. Miniaspirant og aspirantpartiene tar sommerferie etter avslutningen. De som skal være med på gymnastikkfestivalen fra disse partiene trener fredager fram mot oppvisningen 4.-5.6.

Her finner du programmet:

 

Continue reading

Partier og påmelding til høstens sesong

høstTranby Turn – Lier har trening i kommunal hall. Det gjør at vi må søke om halltid i forkant av hvert skoleår. Det har vi gjort! Nå venter vi på svar om tildelt tid fra Lier Kommune. Når hallfordelingen foreligger vil vi legge ut informasjon på nettsiden med partier, oppstart og påmelding. Eksisterende medlemmer har fortrinnsrett og flyttes over til høstens partier først. Det vil bli lagt ut dato for når påmeldingen åpner for alle.

 

Opplandspokalen 2016

Opplandspokalen 2016

 

Opplandspokalen arrangeres hvert år i Håkons hall på Lillehammer. Dette er en av våre faste konkurranser. Felles buss og overnatting gjør det til en stor opplevelse for mange. Denne helgen har Liungene vært der. Som du ser på bildet reiser de ikke hjem tomhendt

Continue reading

Oppstart etter påske

påske og trampettNå er det påskeferie! Hallen er stengt i skolens ferier og skolen starter først opp igjen onsdag 30.3.

Det betyr at tirsdagstrening 29.3 utgår.

Vi starter opp igjen med trening onsdag 30.3.16

God påske!!

Gymnastikkfestivalen i Drammen 4.-5.6.16

Gymfest GolDrammen Turnforening ønsker velkommen til Gymnastikkfestivalen for barn i Buskerud 2016. Gymnastikkfestivalen er et årlig 2-dagers arrangement for gymnaster fra Buskerud i alderen 7-18 år. De siste årene har ca. 800 gymnaster meldt seg på og det er masse flott turnaktivitet!  Det første tellende stevnet er fra det året gymnasten fyller 7 år.

Gymnastikkfestivalen skal være en hyggelig avslutning på semesteret. Gymnastene får vist hva de kan for familie, venner og andre publikummere. Arrangementet satser like mye på bredde som på spisskompetanse. Våre gymnaster blir forhåpentligvis bedre kjent med hverandre samtidig som de får muligheten til å knytte bekjentskaper med gymnaster fra andre klubber.  Ved å se andre trene og konkurrere får man motivasjon, inspirasjon og lyst til å forsøke seg på nye momenter. Gymnastikkfestivalen er også en felles arena der barn og unge kan hygge seg sammen med dans, ballspill, kortspill, leik, osv. – ting de måtte finne på selv.

Vi håper mange gymnaster har lyst til å være med!

Påmelding gjøres på eget skjema innen 18.3.15

Gymnastikkfestivalen 2016

Påmeldingsskjema TTL

Venteliste?

begeret fulltDet kan lønne seg å stå på venteliste når ønsket parti er fullt.

Så fort det blir en ledig plass settes førstemann på ventelisten inn på partiet.

NB! Faktura blir også utsendt til de som står på venteliste fordi gymnasten er godkjent som medlem i foreningen selv om man ikke er tilknyttet parti. De som står på venteliste kan selvfølgelig se bort fra fakturaen fram til gymnasten evt får plass.