Opplandspokalen 2016

Opplandspokalen 2016

 

Opplandspokalen arrangeres hvert år i Håkons hall på Lillehammer. Dette er en av våre faste konkurranser. Felles buss og overnatting gjør det til en stor opplevelse for mange. Denne helgen har Liungene vært der. Som du ser på bildet reiser de ikke hjem tomhendt

Continue reading

Oppstart etter påske

påske og trampettNå er det påskeferie! Hallen er stengt i skolens ferier og skolen starter først opp igjen onsdag 30.3.

Det betyr at tirsdagstrening 29.3 utgår.

Vi starter opp igjen med trening onsdag 30.3.16

God påske!!

Gymnastikkfestivalen i Drammen 4.-5.6.16

Gymfest GolDrammen Turnforening ønsker velkommen til Gymnastikkfestivalen for barn i Buskerud 2016. Gymnastikkfestivalen er et årlig 2-dagers arrangement for gymnaster fra Buskerud i alderen 7-18 år. De siste årene har ca. 800 gymnaster meldt seg på og det er masse flott turnaktivitet!  Det første tellende stevnet er fra det året gymnasten fyller 7 år.

Gymnastikkfestivalen skal være en hyggelig avslutning på semesteret. Gymnastene får vist hva de kan for familie, venner og andre publikummere. Arrangementet satser like mye på bredde som på spisskompetanse. Våre gymnaster blir forhåpentligvis bedre kjent med hverandre samtidig som de får muligheten til å knytte bekjentskaper med gymnaster fra andre klubber.  Ved å se andre trene og konkurrere får man motivasjon, inspirasjon og lyst til å forsøke seg på nye momenter. Gymnastikkfestivalen er også en felles arena der barn og unge kan hygge seg sammen med dans, ballspill, kortspill, leik, osv. – ting de måtte finne på selv.

Vi håper mange gymnaster har lyst til å være med!

Påmelding gjøres på eget skjema innen 18.3.15

Gymnastikkfestivalen 2016

Påmeldingsskjema TTL

Venteliste?

begeret fulltDet kan lønne seg å stå på venteliste når ønsket parti er fullt.

Så fort det blir en ledig plass settes førstemann på ventelisten inn på partiet.

NB! Faktura blir også utsendt til de som står på venteliste fordi gymnasten er godkjent som medlem i foreningen selv om man ikke er tilknyttet parti. De som står på venteliste kan selvfølgelig se bort fra fakturaen fram til gymnasten evt får plass.

Innkalling til årsmøte i Tranby Turn – Lier

Til medlemmene i Tranby Turn – Lier

møteStyret innkaller herved til årsmøte i Tranby Turn – Lier.

Årsmøtet avholdes den tirsdag 23.2.16 kl 19.00 på Mat & Helserommet på Hegg skole.

Saker som et medlem ønsker å få tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 9.2.16 til post@tranbyturn.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på her www.tranbyturn.no

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Du finner innkallingen i word format her: Innkalling til årsmøte 2016
Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret

Påmelding til årets to første konkurranser

10171280_1017941658215926_5706946212548979552_nHolmen Tropp og Turnforening inviterer til kvalifiseringskonkurranse til NM junior 2.-3.4.16. De 10 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til NM jr i Haugesund. Konkurransen er for junior, dvs fra det året gymnasten fyller 13 år. Info finner du her: NM kvalik junior 2016

Oppland Gymnastikk og Turnkrets i samarbeid med Lillehammer Turnforening inviterer til Opplandspokalen 15.-17.4.2016. Konkurransen er for rekrutt og junior, dvs fra det  året gymnasten fyller 11. Info finner du her: OPPLANDSPOKALEN 2016

All påmelding skjer på www.tranbyturn.no/reg

 

Oppstart 12.1 og 13.1.2016

dobbel med halv 4 bilderVi starter opp med trening for miniaspirant, aspirant og konkurransepartiene tirsdag 12.1.16. Basispartienen K, J og L starter opp med trening onsdag 13.1.16.

Det er ingen endring på treningstider for noen partier. Det er gjort en endring på konkurransepartiene mtp innhold. Tirsdag er nå forbeholdt frittstående, onsdag trampett og tumbling og fredag en blanding av alle tre.

Faktura for medlemsskap (kr. 250) og treningsavgift sendes ut 1.2. Dessverre vil systemet fortsatt sende ut faktura på medlemsavgift til de som står på venteliste. Systemet skjønner ikke at gymnasten ikke skal betale før man får plass på et parti. De som står på venteliste ser selvfølgelig bort fra faktura (og evt. purring) fram til de får beskjed om plass.

Velkommen til trening!

http://tranbyturn.no/wp/priser/

http://tranbyturn.no/wp/partier/