Responstid i sommer

sommerVi opplever stor pågang av påmeldinger til høstens partier. Noen partier er fulle allerede, mens andre partier har ledige plasser. Vi har godkjent fortløpende nye medlemmer og svart på mange spørsmål i forbindelse med påmelding de siste ukene.

Nå beveger vi oss inn i sommermånedene. Mange skal ha ferie og skolen er slutt. Dermed vil også godkjenning av nye medlemmer og svarene fra post@tranbyturn.no ta lenger tid.

La allikevel ikke det stoppe deg fra å melde på barnet ditt i registreringssytemet. Systemet holder orden på hvem som er først i køen. Så lenge du har registrert deg OG valgt parti, har du en plass i køen. Velger du et parti som er fullt, får du beskjed om dette. Du vil da bli satt på venteliste.

Alle som sender en forespørsel eller melder seg på skal selvfølgelig få svar, men regn med at det kan ta lenger tid om sommeren.

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer en riktig god sommer!

Posted in 2015, Nyheter.