Påmelding til vårens partier er åpnet

fyrverkeriTakk for et fantastisk halvår i Hegghallen med enorm respons, ivrige gymnaster, fulle partier og ventelister. Vi har klart å doble medlemsmassen takket være økt halltid og dyktige trenere.

Det er veldig få gymnaster som ikke ønsker å fortsette til våren. Allerede eksisterende medlemmer har blitt flyttet over til vårens partier og har fått e-post med oppstartsdato. De som stod på venteliste i høst har enten fått plass med tilhørende e-post om oppstart, eller er flyttet til venteliste for vårens partier. Det betyr at vi starter opp med nesten fulle partier og ventelister.

Dersom du ønsker plass er det mulig å registrere seg på ønsket parti. Gymnasten blir da satt på venteliste etter den datoen innmeldingen kom i systemet. Når det blir ledig plass får den som står først på ventelista tilbud om plass.

Meld deg på her: http://tranbyturn.no/wp/registrering/

Posted in Nyheter.