Takk for en fantastisk turnhelg!

GymnastikkfestivalenI helgen stilte vi med 38 gymnaster i alderen 7-15 år på Gymnastikkfestivalen i Drammen. Gymnastikkfestivalen er en hyggelig avslutning på semesteret hvor gymnaster i hele Buskerud får vist hva de kan for familie, venner og andre publikummere.

Lørdag var vi med på SALTO-konkurranse. Salto står for Sosialt, Allsidig, Lek, Turn og Oppvisning og krever ikke at man kan ta salto på trampetten! Norges Gymnastikk- og Turnforbund har lagt opp en konkurranseform i matte, hopp og trampett. Dette er apparater som finnes i de aller fleste gymsaler rundt om i landet, og vil derfor være et konkurransetilbud som alle kan delta i. Alle fikk låne drakter fra vårt lager. Ansiktsuttrykket på enkelte av småjentene var helt uvurderlig når de fikk på drakter for første gang. Dette var stas!

Søndag var selve stevnedagen med defilering gjennom Drammen sentrum før oppvisningene satte i gang. Vi hadde for første gang egen foreningsoppvisning, i tillegg til at vi var med på fellesshowet.

sommerTusen takk til alle som deltok, både gymnaster, trenere, styret, foreldre/foresatte, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og øvrige publikummere. Dere gjorde helgen suveren!

God sommer til alle!

Oversikt over partier og treningstider kommer ila uka 🙂

Posted in 2016, 2016, Nyheter.