Påmelding til høstens partier

Etter en lang periode med treningsstopp og en lang sommer, blir det godt å komme tilbake til vante rutiner. Grunnet Covid-19 kan det være at det blir noen endringer i hvordan vi gjennomfører trening nå i høst. Styret jobber med planlegging og vil komme med tilbakemelding om hvilke endringer det eventuelt vil bli. Vi håper at partiene kan beholde treningsdag og treningstid, og det kan feks være aktuelt å dele opp i mindre grupper for å ivareta smittevernet.

Uansett vil vi starte opp med trening.

Vi har noen få ledige plasser til høstens partier og vi åpner for påmelding onsdag 12.8 kl. 18.00! 

Du finner oversikt over partier her: Partier

Du finner oversikt over priser her: Priser

Trenger du hjelp til å velge rett parti kan du lese her: Påmeldingsguide

Her er også vår personvernpolici og våre vilkår for innmelding: Personvernpolicy og vilkår

Her er vår informasjonsbrosjyre: Infoblekka

Etter at du har registrert medlemmet vil du motta et automatisk varsel på epost om at innmelding er mottatt. Når innmeldingen er godkjent vil du få en ny epost med varsel om godkjent innmelding. Først da kan du møte på trening.

Posted in Nyheter.