Oppstart januar 2021

Vi gleder oss til oppstart, men må vente litt til. Grunnet nasjonale og kommunale anbefalinger vil vi ikke starte opp før uke 3. Vi følger utviklingen og oppdaterer dersom det blir behov for ytterligere utsettelse av oppstart.

Til tross for restriksjoner og litt mindre trening enn vanlig, så starter vi opp med ny frisk.

Lier kommunes forskrift om smitteverntiltak for å forebygge koronasmitte gjelder inntil videre. Det betyr at oppstart vil preges av de samme reglene som før nyttår. Det er tillatt å organisere og delta på innendørs organisert idrett for barn og unge opp til 20 år så lenge aktiviteten kan gjennomføres uten foresatte tilstede. Elever som tilhører skoletrinn på rødt tiltaksnivå kan ikke delta på innendørs aktiviteter.

Det betyr dessverre at vi ikke kan starte opp med Stjerne Gymlek på lørdager enda. Grunnet krav om gruppestørrelse og avstand så må vi også fortsette med trening annenhver uke for partiene.

Er du allerede medlem? Da finner du oppdaterte treningstider i Spond. Vil du bli medlem så kan du melde deg inn her: https://tranbyturn.no/wp/registrering/

Du finner også info om partier og treningstider her: https://tranbyturn.no/wp/partier/

Tusen takk til alle som bidrar med å følge reglene, sprite hender, møte opp ute, følge sin gruppe og bli hjemme hvis du er syk. Sammen får vi det til!

Vi håper at smittetrykket endrer seg i løpet av våren kommer slik at vi igjen kan tilby trening hver uke for alle!

Posted in Nyheter.