Hegghallen stenges sporadisk fra uke 3!

7. januar mottok vi en epost fra Lier kommune vedr. vaksineprogrammet for Lier kommune. Pr. i dag er det sykehjem og institusjoner som benyttes som vaksinasjonssteder for sine beboere og ansatte, men fra og med uke 3 vil også andre kommunale lokaler tas i bruk. Kommunen har vurdert ulike alternative lokaler, og har kommet frem til at Hegghallen er foretrukket vaksinasjonssted. Ved mange tildelte vaksinasjonsdoser vil Sylling og Heiahallen også benyttes. Det er utrolig synd at de valgte Hegghallen som primær vaksinasjonssted, men det får vi ikke gjort noe med. Det viktigste er at vaksinasjonen blir gjennomført slik at vi kan komme tilbake til normalen.

Oppdatert 25.1 og 14.3

Hegghallen stenges sporadisk fra uke 3, og ikke totalt slik som først antatt.

Vi planlegger trening som normalt. Kommunen får vite antall vaksinedoser med ca 5 dagers varsel og gir da beskjed til oss hvilke dager som brukes til vaksinering.

Følg med på din trening i appen Spond.

Styret

Posted in Nyheter.