Hegghallen stenges fra uke 3!

I går ettermiddag mottok vi en epost fra Lier kommune vedr. vaksineprogrammet for Lier kommune. Pr. i dag er det sykehjem og institusjoner som benyttes som vaksinasjonssteder for sine beboere og ansatte, men fra og med uke 3 vil også andre kommunale lokaler tas i bruk. Kommunen har vurdert ulike alternative lokaler, og har kommet frem til at Hegghallen er foretrukket vaksinasjonssted. Ved mange tildelte vaksinasjonsdoser vil Sylling og Heiahallen også benyttes.

Hegghallen stenges altså fra uke 3!

Vi får mulighet til å benytte eventuelle ledige dager på kort varsel. Kommunen får vite antall vaksinedoser med ca 5 dagers varsel og gir da beskjed til oss hvilke dager som blir ledige. Det betyr dessverre at vi ikke vil kunne ha annet enn sporadisk trening i hallen.

Det er utrolig synd at de valgte Hegghallen som primær vaksinasjonssted, men det får vi ikke gjort noe med. Det viktigste er at vaksinasjonen blir gjennomført slik at vi kan komme tilbake til normalen.

Vi melder fra så fort vi vet noe om mulighet for trening.

Styret

Posted in Nyheter.